Kunder udtaler:

Anders Gulev, Street Coffee Vestergade ★★★★★
Stjernerne taler for sig selv, men som supplement kan nævnes at jeg endnu ikke har givet Ejner en opgave med lyd, han ikke kunne løse. Han er altid nem at komme i kontakt med og jeg har en klar fornemmelse af, at han kender de folk i byen, som kan det han ikke kan. Så fikset det bliver det. Udover at være et omvandrende lydleksikon, har han en stor viden om musik generelt og hvis man er til unikke design bygger/ombygger han også. Det kan siges meget simpelt: Giv lyd – hvis det skal fixes.

Karen Rahbek Dahlstrup ★★★★★
Ejner formår på fremragende vis at hjælpe når nøden er nær. Jeg kan intet andet end fem stjerner give ham for hurtig, effektiv og god reperation af min gamle pladespiller. Går den gal igen, vil jeg med sikkerhed ringe til Ejner!

Uffe Thorup ★★★★★
Formand for Skraldebaren og Skraldescenen på Smukfest
Jeg har haft fornøjelsen af at arbejde sammen med Ejner i flere sammenhænge og har blandt andet brugt ham som DJ i Skraldebaren på Smukfest, som jeg er formand for.

Ejner har en særdeles god fornemmelse for at skabe netop dén fest, gæsterne helst vil ha´! Med sit solide kendskab til musik i alle genrer rammer altid rigtigt i valg af numre og afveksling i både tempo og udtryk. Han er desuden god til at sammensætte og tilpasse spillelister, så festen bevæger sig i den rigtige retning.

Ejner er herudover et teknisk geni og kan fixe alle udfordringer på en effektiv og professionel måde. Han er løsningsorienteret og samtidig meget lydhør over for andres forslag og ønsker. Ejner er samtidig en professionel og ambitiøs teamspiller, der går efter det bedste resultat i enhver sammenhæng.

Endelig har Ejner et bredt netværk af både musikere og branchefolk, som han gerne trækker på og deler ud af. Med Ejner som samarbejdspartner er man i gode hænder og man kan altid stole på, at de opgaver, han påtager sig, bliver fulgt helt til dørs og løst på en god måde. Jeg kan kun give Ejner de bedste anbefalinger!

Lars Vinther Schmidt ★★★★★
Jeg kan varmt anbefale Ejner. Der er god service, tips og tricks i vente! Jeg skulle købe en en vintage receiver af Ejner og efter en snak, hjalp han også med at vurdere – og efterfølgende reparere/justere – nogle nyindkøbte vintage højtalere. Det hele spiller fantastisk nu! Jeg vender tilbage!

Jesper Nyborg ★★★★★
Indbegrebet af No Bullshit. Kan det fixes, siger Ejner det.
Kan det ikke, siger han det også, så du slipper for at smide slanterne uden grund.
Tip Top herfra.

Julie Heebøl
 ★★★★★
Ejner har 100% styr på alt med lyd og elektronik. Og så er han en guttermand…

Kasper Vejlvad Jørgensen ★★★★★
Har fået kalibreret pladespiller hos Ejner, hvor der skulle skiftes stik og pickup. Pladespilleren er nu så god som ny, og klar til at slide på min samling igen. Ejner kan med rette også kontaktes til små og mellemstore lyd løsninger, privat såvel som erhverv. Er endvidere meget tilfreds med vores forstærker/højtaler setup på spisestedet Stechers, Århus.

Mads Wessberg Thøgersen ★★★★★
Kyndig vejledning, Kompetent og højt serviceniveau. Kan absolut anbefales, både hvis du skal købe “nyt” brugt eller have repareret det gamle!!!

René Heebøll Clausen  ★★★★★
Hurtig og rar. Hvis man spørger, får man svar. Kan sit grej. Ingen ståhej. Praktisk og gir aldrig op. Gør en succes ud ad et hvert flop. Skal du ha’ det fixet… Så ring til Ejner!

Ulrich Crandall (Fix & Finito) ★★★★★
Fik fikset en gammel Beogram pladespiller, som alle mulige andre mennesker havde alle mulige grunde til at mene ikke skulle kunne betale sig at fikse. Ejner fik den til at virke bedre end jeg havde forventet. Fra dag til dag endda. Og prisen var meget rimelig. Næste projekt bliver en gammel træt forstærker. Den får Ejner også.

Mikkel Iver (Thorkilds) ★★★★★
Ville gerne give 6 stjerner hvis det var muligt. Ejner har fixet lyd og lys på Thorkilds til absolut topkarakter. Han har sans for detaljerne og et stort øje for stemning og atmosfære. En kæmpe fornøjelse!  Ejner kan fixe  – Ejner kan mixe
Ejner kan ikke kikse… Og så er han skide hyggelig. Tak Ejner!!!

Torben Kjeldsen ★★★★★
Anbefaler lige fra hjertet at få Ejner til at fixe det en gang for alle, så lyden og musikken kan nydes fuldt ud. Han lytter til dine behov og ønsker, og vejleder udfra sine unikke erfaringer og ægte nørderi udi musiknydelse du kun finder hos Ejner. Kæmpe respekt og taknemmelighed for præcis og livsberigende arbejde, nu nyder jeg musikken igen.

Jeppe Wessberg Christensen ★★★★★
Jeg vil gerne anbefale Ejner Miranda-Dam, som har et fantastisk firma kørende hvis du skal have tjekket op på anlægget derhjemme eller derude. Super tjekket og højt service-niveau.

Todor Jimmy Slavov ★★★★★
Rigtig dygtig handy-man. En sej fyr, som altid vil hjælpe.

Line Lisberg Refstrup ★★★★★
Stor anbefaling til at få Ejner til at fikse teknikken – både til den store fest eller hvis du overvejer at købe et spillested og skal ha styr på lyd, men også hvis det bare gælder den gamle pladespiller hjemme i privaten.