Ditte Mogensen, marketingansvarlig
★★★★★ 5 stjerner med pil opad
Vi havde booket Ejner som stage manager til et større privat arrangement over 2 dage med 7 bands der skulle koordineres- modtages, afvikles og afrundes, teknisk lyd/lys setup så alle koncerter forløb smidigt og tilfredsstillende for både bands og gæster samt DJ musik i alle pauser og efter midnat.
Ejner tog ansvaret for ALLE de mange detaljer og opgaver vedr. koncert afviklinger og kom med mange ekstremt værdifulde indspark undervejs, som vi ikke selv havde kunnet forudse som f.eks. design og placering af scenen ift barer og spisepladser, optimal tidsplan for koncertafvikling, kontakter til alle bands og afstemning af lyd/lys setup så det rette udstyr blev lejet ind osv. Alt forløb fuldstændig perfekt og mere til.
Ejner er dybt professionel, realistisk og ærlig i sin rådgivning og i samarbejdet i sin helhed, og vi vil til enhver tid booke Ejner igen, næste gang vi skal afholde et arrangement, privat eller i vores virksomhed.

➨  Heidi Helt Mølgaard
Danish Design Restaurants

Ejner gjorde det supergodt som DJ og koordinator til vores fest. Han bød både ind med lydeffekter til vores awardshow (og sørgede for at de blev afspillet på de rigtige tidspunkter) og var tovholder på at få alt til at klappe med lydmand på festlocation og bandet. Ejner spillede perfekt tilpasset “dinnermusic” under middagen og skiftede herefter til et festligt og super-dansabelt repetoire i bandets pauser.
Jeg vil varmt anbefale både HITS og DJ Ejner og mixet af de to har gjort festplanlægningen så meget nemmere for mig og festudvalget!

 Claus Pilgaard
Klaus Wunderhits & Chili Klaus
Jeg har kendt Ejner Miranda-Dam i ca. 15 år og jeg har svært ved endog meget svært ved at skjule min begejstring for Ejner. Ejner er frem for alt et ordholdent menneske med en evne til at integrere sig i praktisk talt alle sammenhænge.

Jeg kender Ejner som en problemknuser i professionelle sammenhænge og et menneskemed sans for detaljen – ikke alle detaljer men de detaljer der gør forskellen. Ejner sermuligheder og ikke begrænsninger, han er innovativ og fredselskende hvilket gør ham til enformidabel motor i mange sammenhænge. Ejner kan både være øverste myndighed menkan ligeså nemt lægge sig i strømmen af arbejdende mennesker. Han evner at inspirere og ikke mindst uddelegere på en meget positiv facon. Jeg ser Ejner som den perfekte afviklingchef i store såvel som små sammenhænge. At han så privat er en hædersmand skal ikke ligge ham til last. Han har store aktier i mange af mineprojekter og er blandt andet orgelfiguren Klaus Wunderhits´ far og opfinder.Må jeg give Ejner Miranda-Dam min bedste og fornemste anbefalinger.

Heidi Corfitz Møller
Godsbanen Århus
Når du booker Ejner, får du en DJ der leverer den helt rigtige blanding af musik — pop, disco, funk, rock, og derudover hvad du selv måtte ønske. Der er ingen platte indslag, ingen pinlige pauser, faktisk bare underholdning og fest! Jeg giver de varmeste anbefalinger.

➨  Uffe Thorup
Formand for Skraldebaren og Skraldescenen på Smukfest

Jeg har haft fornøjelsen af at arbejde sammen med Ejner i flere sammenhænge og har blandt andet brugt ham som DJ i Skraldebaren på Smukfest, som jeg er formand for.

Ejner har en særdeles god fornemmelse for at skabe netop dén fest, gæsterne helst vil ha´! Med sit solide kendskab til musik i alle genrer rammer altid rigtigt i valg af numre og afveksling i både tempo og udtryk. Han er desuden god til at sammensætte og tilpasse spillelister, så festen bevæger sig i den rigtige retning.

Ejner er herudover et teknisk geni og kan fixe alle udfordringer på en effektiv og professionel måde. Han er løsningsorienteret og samtidig meget lydhør over for andres forslag og ønsker. Ejner er samtidig en professionel og ambitiøs teamspiller, der går efter det bedste resultat i enhver sammenhæng.

Endelig har Ejner et bredt netværk af både musikere og branchefolk, som han gerne trækker på og deler ud af. Med Ejner som samarbejdspartner er man i gode hænder og man kan altid stole på, at de opgaver, han påtager sig, bliver fulgt helt til dørs og løst på en god måde. Jeg kan kun give Ejner de bedste anbefalinger!

Flemming Dybbøl
Direktør, Godsbanen Aarhus
Dj Jeg hedder Faktisk Ejner spillede til en af mine fester. Gæsterne dansede fra start til slut og ideen med at alle gæsterne kan sende sms til ham med deres yndlings fest/danse numre fungerer utoligt godt og gør, at alle gæster er med til at forme festen.

Jesper Kristensen
Spiselauget, Godsbanen Aarhus
Vi har brugt ejner til mange firmafester, konferencemiddage, private fester mm. Ejner er altid professionel, forberedt og har en god kemi med gæsterne. En fed gimmick er de visitkort Ejner har som gør det muligt at ønske musik uden at gæsterne skal rejse sig fra bordet eller forlade dansegulvet.


➨ Claus Bodenhoff

Commercial Sponsorship & Event Manager, ID-Sparinvest
Sparinvest havde i 2014 ved. vores årlige medarbejderseminar engageret bandet HITS, som i øvrigt underholdte fremragende til aftenens fest. I den forbindelse lærte jeg bandets bassist/afvikler at kende, Ejner Miranda-Dam.

Da Sparinvest i 2015 igen skulle gøre brug af HITS, og samtidig etablere en intern festival, var det naturligt at etablere et samarbejde med Ejner igen. Det er med meget anerkendende ros, jeg på enhver given foranledning kan anbefale Ejner, som på en meget professionel måde havde sat sig ind hvad vi havde brug for til festivalen.  Samtidig var det af ikke uvæsentlig karakter, at Ejner også tog ansvaret for de 10 forskellige bands ønsker og krav, og efterfølgende fik sat hele afviklingen sammen til dette musikevent. Endvidere stod Ejner også på scenen og dirigerede ’slagets gang’, ved alle sceneskift hele dagen.

Som ansvarlig for festivalen, vil jeg gerne betegne Ejner som ikke alene tilstedeværende, men også som en professionel afvikler og hvor ’hurtig brandslukning’ blev ordnet uden nævneværdige gener.

Jeg vil til enhver tid kunne give Ejner Miranda-Dam mine bedste anbefalinger med på vejen, og har allerede lavet en ny aftale omkring lyd- og lys til en begivenhed i Sparinvest regi i 2016.

Jonas “Pindhund” Hallberg
Erhvervslivets kreative organisator. Direktør i Ikke en Pind og My Own Car
Ejner er et kraftværk af en slider. Med ham i ide værkstedet og på det faktiske job får manmere end forventet. Med sans for hvad der kan lade sig gøre og ned i detaljen når man altid længere end kunden og ofte en selv havde forventet. Jeg har arbejdet sammen med Ejner i flere forskellige arbejds situationer i eget firma og for Smukfest i Skanderborg og er aldrig blevet skuffet. Ejner kan man stole på og er altid et rart bekendskab at afvikle jobs sammen med. Brug ham når det kniber og når det virkelig gælder.

➨ Jens Spanfelt
Muskelsvindfonden
Det årlige landsmøde i Muskelsvindfonden maj 2016 på Musholm Ferie-Sport-Konference nord for Korsør. Festmiddag for unge, voksne og seniorer. Derefter dans inkl. indsendt ønskeliste fra deltagerne – Ejner styrede dansegulv, tempo, 70-80-90-00-10´er hits – et godt mix afpasset til dansende folk. DJ med glimt, situationsfornemmelse og stænk af vildskab. God oplevelse. Kridt skoene

Martin Bødker
Underviser at Detaildivisionen
Jeg har haft fornøjelsen af at arbejde sammen med Ejner – dels som samarbejdspartner mellem V58 og 4Sound og dels gennem bestyrelsesarbejde i VesterGadeForeningen. Jeg vil gerne fremhæve følgende kvaliteter hos Ejner, der i særdeleshed har været betydningsfulde for vores gode samarbejde:

– Engagement og dedikation: Uanset opgaven eller formålet har jeg oplevet en enorm indlevelse og vilje til at lykkes.

– Samarbejdsevner: Ejner har et enormt netværk, og det er med god grund; Han kan og vil udvikle sammen med sine omgivelser.

– Optimisme: Han ser muligheder og påvirker sine omgivelser til det samme.
Du/I er velkommen til at kontakte mig for en personlig reference.

Christian Dietrichsen
Freelance: Projectmanager, consultant, musician….
Jeg har kendt Ejner i mange år, og arbejdet sammen med ham i flere projekter i det aarhusianske kulturliv. F.eks. lavede vi sammen et projekt der hed PULS-Festival. PULS var en éndagsfestival hvor 282 orkestre spillede på alle byens eksisterende venues + et antal scener stablet på benene til lejligheden. PULS må siges at være et ret vildt projekt, der på en dag samlede hele det rytmiske musikmiljø i Aarhus. Ejner var en uundværlig krumtap i det projekt. Uden hans gigantiske netværk, viden, kompetencer, dedikation og gode humør ville PULS hverken være kommet fra start eller i mål!

Rene Heebøll Clausen
Independent hos Mandela Inc., Teaching Assistant hos Aarhus Universitet og Drummer + facilities director hos Clazz
Jeg har arbejdet sammen med Ejner Dam i Vestergade i Aarhus hvor jeg i knap to år var gadekoordinator og arrangør af fælles begivenheder i gaden. V58 med Ejner i spidsen var et uvurderligt anker i denne proces og Ejner viste sig meget hurtigt at være en person med et stort mod, både personligt og professionelt. Han træffer beslutninger roligt, sikkert og med stor åbenhed og det afføder ro og overskud hos de mennesker der omgiver ham. Jeg har mange gange oplevet Ejner som en leder der går forrest og én der har styrke og ukuelighed som en indgroet del af sin person. Smilet er fast placeret på Ejner og evnen til virkelig at lytte til andre går hånd i hånd med en skarp sans for muligheder og realiteter. Det er tydeligt at Ejner gennem mange år har haft med mange forskellige mennesker og mange forskellige arbejdssituationer at gøre og det giver ham en stor menneskelig ballast. Han evner at sætte sig i andres sted og at bruge sin store empati til at skabe løsninger der så vidt muligt gavner alle i samarbejdet. Jeg kan derfor give Ejner Dam mine bedste anbefalinger.

Andreas Papadakis
CEO for Esco Bar, Århus & København
Jeg har været kompagnon med Ejner om at drive Spillestedet/restauranten Casablanca på Anholt. Ejner varetog al musikbooking og afvikling af koncerter gennem 3 sæsoner. Ejner er en dygtig og ansvarsbevidst booker med fingeren på pulsen. Endvidere afviklede Ejner koncerterne hver aften, til musikerens store tilfredshed, for hvem han også er den perfekte vært. Desuden har vi samarbejdet på Train og koncerter og eventunderholdning, hvor vi på kort tid fik samlet 20-30 frivillige mennesker til at underholde Trains gæster med overraskende events, hvor Ejner var hovedkraften. Jeg kan anbefale, at bruge Ejner til alt hvad der har med musik at gøre. Han mestrer hele paletten. Og skulle det ikke lige have noget med musik at gøre, så er han i stand til hurtigt at lære nyt. Varme anbefalinger herfra.

Kris Herman
Selvstændig & musiker
Ejner Miranda- Dam sammenlignede for mange år siden mit band Tennis med en gammel sofa. Vi var for billige, og derfor fik vi ikke de jobs vi gerne ville have og den betaling vi syntes vi var værd. Den snak satte en helt ny dagsorden for vores band, og det var Ejners evne til at balancere kreativitet og idérigdom med god forretningsdrift, der inspirerede og flyttede os. Min anden lektion foregik på Anholt en håndfuld år senere. Ejner havde ansat mig som restaurantchef på spisestedet og natklubben Casablanca og i en af vore mange snakke gav han mig et råd, som jeg har stor respekt for, og som jeg har haft med mig siden. En god idé skal føres ud i livet, men ofte er det idémagerens ego, der kommer i vejen for dens realisering. Han bad mig slippe mine idéer fri. At få andre til at tænde på dem, udvikle på dem og lade dem realisere dem uden så bagefter at tage kreditten. Ejner får så mange idéer, at de umuligt kan føres ud i livet af ham selv, og jeg har selv solet mig i flere af dem gennem årene.

Jeg er selvstændig erhvervsdrivende. Jeg er musiker, men jeg driver min karriere som en forretning og er lykkedes med det gennem de seneste 5 år uden et kommercielt gennembrud. Det lykkes for mig fordi jeg har et stærkt netværk omkring mig af personer, der selv lever af at flytte på verden. Ejner er blandt de aller bedste af dem. Han har evnen til at se muligheder, hvor andre ser blokeringer, og han magter at balancere kreativitet og forretning således at der også er ressourcer til det næste projekt; menneskeligt såvel som økonomisk.

Jeg ved ikke hvad Ejners næste projekt bliver, men jeg er overbevist om, at jeg får lyst til at deltage og bidrage, når det finder sin form. Med en forhåbning om snart at opleve Ejner Miranda-Dams værdier og evner udfolde sig i et projekt til gavn for byen og kulturen.

KIm Dolleris
Partner/Digital designer at Beneath » digital design
Jeg har gennem tiden arbejdet sammen med Ejner på en del forskellige projekter. Både store og små. Ejner er kreativ, nytænkende, finurlig og ikke bange for at tage en chance. Tænketanken synes altid at være fuld med spændende idéer.
Ejner er utrolig behagelig at arbejde sammen med. Hans varme personlighed komplimenterer fint den stærke professionalisme. Jeg ser frem til endnu flere sjove/spændende projekter i samarbejde med Ejner. De varmeste anbefalinger herfra.

Morten Marcher
Adm. at Die Herren and Owner, Øre+Mund
Jeg har som sanger og administrator i orkestret Die Herren arbejdet sammen med Ejner Dam gennem mange år. Jeg har kun rosende ord at sige om Ejner. Han er på samme tid, meget kreativ, konstruktiv og praktisk. En stærk kombination. Jeg kender Ejner som meget omgængelig og humoristisk. Ejner er en person, der holder sit ord og som ikke lover mere end han kan holde. Han har en høj moral over for andre – og sig selv. Jeg kan på det varmeste anbefale Ejner – både som person, og arbejdskraft.

Jesper Kristensen
Restaurantchef, Jacob’s barBQ Århus
Jeg har haft fornøjelsen af at samarbejde med Ejner igennem foreningsarbejde og til flere forskellige kulturarrangementer. Ejner er en professionel og behagelig person. Han er ikke bange for at gå forest og han ligger alle sine kræfter i sit arbejde. Han er handlekraftig og har utallige kvalifikationer og kompetencer inden for kultur, musik og events. Han er desuden en god leder med en god forretningssans. EJNERS humor og lette væsen gør ham ned at samarbejde med og han er god til at kommunikerer på alle niveauer.
Jeg glæder mig til fortsat at samarbejde med Ejner og kan kun rose hans arbejde.

Valdemar Shin Sato Kühl
Tidligere ansat på V58 / Vestergade 58
Jeg lærte Ejner at kende igennem mit foreningsarbejde og senere som ansat hos V58 som natklubsbooker, hvor han var chef. Fra den tid husker jeg særligt hans gode væsen, at han var vellidt og havde en varm og skæv humor. Arbejdsmæssigt var han en pragmatiker med
en næse for at lave gode work-arounds og komme med konstruktiv vejledning uden at fratage mig mit medansvar. Han var samtidig åben for nye idéer og initiativer, hvilket gjorde det nemt at arbejde sammen med ham og for ham. Jeg husker ham også for den sværeste tid, her udviste han en beundringsværdig høj arbejdsmoral, fortagsomhed og loyalitet over for sit ansvar for både sine medarbejdere og samarbejdspartnere. Det vil derfor glæde mig, hvis jeg igen skulle stå over for at arbejde sammen med Ejner.

Rune Finseth
Entrepreneur
Det har været en stor fornøjelse at arbejde for Ejner Miranda-Dam. Ejner viser stor tillid og giver ansvar til sine ansatte. Hvis man trives i omgivelser, hvor kreativitet og gåpåmod værdsættes, så vil man falde til i selskab med Ejner. Jeg håber vores professionelle veje engang igen vil mødes.

Kenneth Bremer
CEO, Matrix Group
Jeg har haft fornøjelsen at arbejde sammen med Ejner Dam på mange forskellige projekter gennem tiden. Alle udfordringer tages op af Ejner Dam og han får tvistet tingene på en sjov og givtigt måde, således at slut resultatet giver positive resultater og ikke mindst en anerledes synlighed, hvilket tit er det bedste. Ejner har også et stort musikalsk hjerte og han har stået for mange markante begivenheder i den danske musikbranche, og med dette blevet en af de kendte personligheder i branchen. Altid en fornøjelse at arbejde med Ejner.

Fatterprisen 2005
DMF Århus / Formand Lars Kiehn
I år blev prisen tildelt til musikeren, manageren, musikbureau-ejeren, musikbookeren og værtshusholderen Ejner Dam. Lars Kiehn havde skrevet en lang, personlig tale til Ejner, men var på selve dagen nødt til at melde fra pga. sygdom. Det var derfor Mads Mazanti, der holdt formandens tale, der bla. indeholdt en lang række eksempler på Ejner Dams store berøringsflade med byens musikliv i Booze Brothers, Le Freak, på Fatter Eskil, som sparringspartner og ven med Klaus Wunderhits alias Claus Pilgaard.

”Kære Ejner – dit virke er på mange niveauer. Du har mange talenter, og jeg kunne fortælle mange flere historier om dig. Ingen tvivl om det – der er nok at tage af. Men jeg ved at din beskedenhed – som også er et af dine særkender – nok vil mene, at det er ved at være nok.
Egentlig kunne jeg også bare have nøjedes med at motivere valget af dig, ved at sige, at du får prisen fordi du er knald hamrende god! For det er reelt det jeg har prøvet at fortælle igennem de små historier. Men DMF synes omverdenen fortjener at kende dine kvaliteter og de må også gerne vide, hvad respekt der står omkring dig og din person.

Uanset hvem man taler med af dine kolleger og samarbejdspartnere, så har de alle stor sympati for dig og din person – i mange tilfælde kan man kalde forholdet kærligt. De har en dyb respekt for den professionelle og musiske Ejner Dam. Du rager langt op over de fleste. Du får noget for hånden til stor glæde for utrolig mange af dine musikkolleger, for publikum og for Dansk Musiker Forbund. Din måde at drive tingene på, bære tydelig præg af din musiske indsigt og din kærlighed til musikken. Havde der været nogen flere af din slags, så havde meget set anderledes ud i branchen. Men der er kun én Ejner. Heldigvis for Aarhus, så har du valgt at slå dine folder her. Vi håber alle sammen – DMF håber – du må fortsætte dine aktiviteter i musikkens verden mange, mange år endnu. For du er en af dem, der gør en forskel – en stor forskel.”

Anders Gulev, Street Coffee Vestergade ★★★★★
Stjernerne taler for sig selv, men som supplement kan nævnes at jeg endnu ikke har givet Ejner en opgave med lyd, han ikke kunne løse. Han er altid nem at komme i kontakt med og jeg har en klar fornemmelse af, at han kender de folk i byen, som kan det han ikke kan. Så fikset det bliver det. Udover at være et omvandrende lydleksikon, har han en stor viden om musik generelt og hvis man er til unikke design bygger/ombygger han også.
Det kan siges meget simpelt: Giv lyd – hvis det skal fixes.

Karen Rahbek Dahlstrup ★★★★★
Ejner formår på fremragende vis at hjælpe når nøden er nær. Jeg kan intet andet end fem stjerner give ham for hurtig, effektiv og god reperation af min gamle pladespiller. Går den gal igen, vil jeg med sikkerhed ringe til Ejner!

Jesper Nyborg ★★★★★
Indbegrebet af No Bullshit. Kan det fixes, siger Ejner det.
Kan det ikke, siger han det også, så du slipper for at smide slanterne uden grund.
Tip Top herfra.

Julie Heebøl
 ★★★★★
Ejner har 100% styr på alt med lyd og elektronik. Og så er han en guttermand…

Kasper Vejlvad Jørgensen ★★★★★
Har fået kalibreret pladespiller hos Ejner, hvor der skulle skiftes stik og pickup. Pladespilleren er nu så god som ny, og klar til at slide på min samling igen. Ejner kan med rette også kontaktes til små og mellemstore lyd løsninger, privat såvel som erhverv. Er endvidere meget tilfreds med vores forstærker/højtaler setup på spisestedet Stechers, Århus.

Mads Wessberg Thøgersen ★★★★★
Kyndig vejledning, Kompetent og højt serviceniveau. Kan absolut anbefales, både hvis du skal købe “nyt” brugt eller have repareret det gamle!!!

René Heebøll Clausen  ★★★★★
Hurtig og rar. Hvis man spørger, får man svar. Kan sit grej. Ingen ståhej. Praktisk og gir aldrig op. Gør en succes ud ad et hvert flop.
Skal du ha’ det fixet… Så ring til Ejner!

Ulrich Crandall (Fix & Finito) ★★★★★
Fik fikset en gammel Beogram pladespiller, som alle mulige andre mennesker havde alle mulige grunde til at mene ikke skulle kunne betale sig at fikse. Ejner fik den til at virke bedre end jeg havde forventet. Fra dag til dag endda. Og prisen var meget rimelig. Næste projekt bliver en gammel træt forstærker. Den får Ejner også.

Mikkel Iver (Thorkilds) ★★★★★
Ville gerne give 6 stjerner hvis det var muligt. Ejner har fixet lyd og lys på Thorkilds til absolut topkarakter. Han har sans for detaljerne og et stort øje for stemning og atmosfære. En kæmpe fornøjelse!  Ejner kan fixe  – Ejner kan mixe
Ejner kan ikke kikse… Og så er han skide hyggelig.
Tak Ejner!!!

Torben Kjeldsen ★★★★★
Anbefaler lige fra hjertet at få Ejner til at fixe det en gang for alle, så lyden og musikken kan nydes fuldt ud. Han lytter til dine behov og ønsker, og vejleder udfra sine unikke erfaringer og ægte nørderi udi musiknydelse du kun finder hos Ejner. Kæmpe respekt og taknemmelighed for præcis og livsberigende arbejde, nu nyder jeg musikken igen.

Jeppe Wessberg Christensen ★★★★★
Jeg vil gerne anbefale Ejner Miranda-Dam, som har et fantastisk firma kørende hvis du skal have tjekket op på anlægget derhjemme eller derude. Super tjekket og højt service-niveau.

Todor Jimmy Slavov ★★★★★
Rigtig dygtig handy-man. En sej fyr, som altid vil hjælpe.

Line Lisberg Refstrup ★★★★★
Stor anbefaling til at få Ejner til at fikse teknikken – både til den store fest eller hvis du overvejer at købe et spillested og skal ha styr på lyd, men også hvis det bare gælder den gamle pladespiller hjemme i privaten.

Lars Vinther Schmidt ★★★★★
Jeg kan varmt anbefale Ejner. Der er god service, tips og tricks i vente! Jeg skulle købe en en vintage receiver af Ejner og efter en snak, hjalp han også med at vurdere – og efterfølgende reparere/justere – nogle nyindkøbte vintage højtalere. Det hele spiller fantastisk nu! Jeg vender tilbage!