Orkestret HITS giver dig mulighed for selv at bestemme repertoiret til din fest.
Ud fra en liste på mere end 200 sange vælger du dem, som du ønsker, HITS skal spille. 

HITS:
Ena Egelund – vokal
Stephen Nørrelykke – keys/vokal
Sune Rahbek – trommer
Eskild Dohn – guitar/vokal
Ejner Miranda-Dam – bas

Kunder udtaler…..

★Heidi Helt Mølgaard, Danish Design Restaurants:
Vi havde fornøjelsen af at have booket bandet HITS til vores firmafest med 174 gæster, i januar 2017. Det var meget vigtigt for os at finde et band der var flexibelt og kunne spille op til dans for både unge og gamle såvel som ingenører og designere – vi kollegaer er meget forskellige af både alder, fag og baggrund. HITS leverede en FEST 🙂 Dansegulvet var fyldt til bristepunktet hele aftenen! Bandet formåede, i den grad, at ramme plet med et repetoire, man bare ikke kunne sidde stille til!

★ Jesper Philbert, Production Manager:
“Et festfyrværkeri af danse-hits blev fyrede HITS af med så stor professionalisme og overbevisning, at man simpelthen ikke kunne sidde i ro!”

★ JP Andersen, Danmarks Smukkeste Festival:
“Ideen er lige så oplagt som bandmedlemmerne altid er når de optræder. Det har været os i Skanderborg en stor fornøjelse at benytte HITS i flere forskellige sammenhænge. Hvad enten de har spillet for vores sponsorer, til vores medhjælperfest, eller på Danmarks Smukkeste Festival, har det hver gang været forrygende succeser. HITS er nok tidens mest velspillende kopiorkester, og tanken med at give publikum lov til at bestemme sæt-listen er jo lige i vores ånd.”

★ Kromann Reumert:
“HITS formåede at hive både unge og de lidt ældre ud på dansegulvet og synge med på alt lige fra Thomas Helmig til Doobie Brothers. En kæmpe succes, der blev talt om i dagene efter.”

★ Jonas “Pindhund” Hallberg, Skanderborg Festivalen:
“HITS er hits på hits og det smager som det lyder: Sprødt og fortryllende. Genialt koncept!”

★ Karsten Korsager Mud, Danmarks Radio:
¨HITS er en lang række af HIT. Ideen med at man kan stemme sig til setlisten er genial. I dagene op til festen går snakken om hvem der har ønsket hvad, – en god opvarmning. De spiller med engagement og smil, og det kan høres. Det lyder formidabelt! Med HITS er der ingen undskyldning for ikke at danse og synge med. Det er ikke sidste gang jeg har booket HITS til at gøre end god fest endnu bedre.¨

★ Poul Bjerregaard, Direktør, Århus Købmandsskole:
”Formidabel og fabelagtigt festmusik. Stor cadeau fra Århus Købmandsskole til partybandet HITS.”

★ Mikkel Krogsholm, Studenterrådet Aarhus Universitet:
“HITS henrykte de fremmødte studerende og gav et show der i den grad satte gang i publikum.. Et genialt koncept.”

★ Hans-Henrik Olesen, Systematic A/S, Århus:
“HITS mødte op med et professionelt, og samtidig meget entusiastisk show, hvor de sendte det ene forrygende hit efter det andet ud over dansegulvet.”

★ Christina Træholt, Frisør Træholt:
“HITS gør en fantastisk fest endnu bedre. Bandet sætter for alvor gang i festen, i og med gæsterne selv har lavet hitlisten, så kommer alle ud på dansegulvet. Super dygtige musikere, en sand fornøjelse, man ville ønske de aldrig stoppede. Vanvittig god musik, top professionelle, vi kan kun viderebringe vores varmeste anbefalinger.”

★ Mette Reinholdt, Odense:
“Alle gæsterne dansede sig selv i sænk fordi HITS bare blev ved at spille de helt rigtige dansenumre. Søde, proffesionelle mennesker, der synger og spiller helt fantastisk. Book dem! – det fortryder du aldrig!”