De søde kunder udtaler:

Simon Lund ★★★★★
Fremragende service! Fik fikset min pladespiller lynhurtigt og til en virkelig god pris.

Johannes Rasmussen ★★★★★
Har haft tre Beogram til reparation hos AVA. Han tilbød en fair pris, og et godt stykke arbejde. Så kan klart anbefale ham

Andreas Harving ★★★★★
Super service, dygtig mand, der ved hvad der skal og kan gøres. De største anbefalinger herfra, hvis man gerne vil have liv i sit gamle anlæg.

Verner Madsen ★★★★★
Jeg har fået serviceret min B&O vinylspiller hos Ejner og er yderst tilfreds med resultatet samt gode råd og god service. Vil anbefale AVA.

Jonas Eik Borja ★★★★★
Jeg har fået købt en ny (brugt) vinylafspiller af AVA til en god pris og med god service. Den lyder forrygende og jeg vil helt sikkert anbefale at købe igennem AVA.

Mogens Møller Nielsen ★★★★★
Absolut tilfreds!

Kasper Riiskjær ★★★★★
Det er skønt, at man stadig kan få personlig og kompetent service, til en aldrende B&O pladespiller.
Jeg kan varmt anbefale Ejner/AVA

Mads Stokholm Carlsen ★★★★★
Bedste anefalinger til AVA
Fik istandsat en ældre ERA pladespiller som nu virker perfekt!
Godt arbejde og god dialog om teknik og musik.

Mads Schrøder Haagensen ★★★★★

Alek Bak ★★★★★
Hurtig, god kommunikation
gennem messenger. Godt arbejde.

Mogens Jørgensen ★★★★★
Jeg er lykkelig for at du findes, for hvor skal jeg ellers gå hen, når mit gamle anlæg skal repareres? Jeg er fuldt tilfreds med de reparationer du har lavet for mig og håber du er at finde på adressen mange år endnu.

Julie Overgaard Sørensen ★★★★★
Mine bedste og varmeste anbefalinger til Analog Vintage Audio og til den dygtige og venlige Ejner! Vi fik lavet service på vores gamle (en “His Masters Voice” fra 1930’erne) og flittigt anvendte grammofon for nogle måneder siden, og den “spiller” bare P.S. Tak til dig, Ejner, for at ville vente på os i butikken (efter lukketid!), da vi sad fast i trafikken på vej til Aarhus TAK!

Peter Rauff Møller ★★★★★
Fantastisk service! Har haft både forstærker til rep og senest et par vintage Sonab OA-116 højttalere med en mislyd. Ejner fandt hurtigt fejlen og hjalp med at finde reservedelen. Kæmpe ros herfra!

Nils Maaetoft ★★★★★
Pludselig forsvandt lyden i venstre side af min 50+ år gamle grammofonforstærker. Kontaktede Ejner AVA, i Vestergade i Århus. Han fixede mit problem, hurtigst muligt. Han gennemgik løse forbindelser og justerede mit anti-skating system på min Lenco til en overkommelig pris. Super service – tak Ejner! ·

Inge Marie Skaarup ★★★★★ ·
Min trofaste transistor gennem mange år gik død. Så slut med den troede jeg. Men fandt frem til AVA- Ejner.
Kundeservicen er usædvanlig med præcise angivelser af aflevering og afhentning. Men det vigtigste er selvfølgelig, at  min transistor efter blot tre dages ekspeditionstid fungerer som ny. Uden smarte management fixfakserier og reklamer af nogen art. Det kunne mange firmaer lære noget af. Og prisen: Så rimelig!

Johannes Mason ★★★★★
Super god service og behandling! Kan ikke anbefales nok!

Hans Henrik Sørensen ★★★★★·
Ejners vintage magi !
Min ilde tilredte forstærker er nu, efter en større tur på doktor Vintage Ejners reparationsbord, kommet tilbage, genopstået og velspillende. Og informeret fint undervejs. Og alt til en særdeles rimelig pris. Stor ros til Ejner.

Martin Parker ★★★★★ ·
Jeg har fået repareret min Technics 1200 Ltd af flere omgange hos Ejner. Super professionel og god service til fair priser. Jeg kan varmt anbefale, at få serviceret Hi-fi grejet hos Analog Vintage Audio.

Jonas Knive ★★★★★·
Dejligt sted hold liv i hi-fi. Fantastisk service.

Emil Schou Andresen ★★★★★·
Rigtig god og kompetent service. Gik derfra med fungerende forstærker og nu ved, jeg hvor jeg vil henvende mig med fremtidige reparationer, anskaffelse af pickup’er, højtalere m.m.

Emil Overmark Jensen ★★★★★·
Fremragende service og super behagelig betjening. Kan kun anbefales på det varmeste herfra!

Anders M Teibel ★★★★★·
Jeg skulle have fikset en lille ting på min bas og det skulle jeg kun give en kop kaffe for.
Stor anbefaling herfra.

Stephen James Topping ★★★★★
Flink betjening, overkommelige priser Dejligt at få gang i min gamle forstærker igen, efter den har samlet støv i flere år. 

Jens-Peter Holmelund ★★★★★·
Venlig kompetent betjening og så oven i købet  ikke særligt dyrt.

Amelia Midgley  ★★★★★·
Super service og godt råd!

Michael Tagesen ★★★★★·
Lækkert udstyr og god service!!

Morten Christensen ★★★★★
Super service og god sparring.
Ejner monterede ny forstærker og Bluetooth i en gamle vintage radio fra Minerva, som min datter var helt vild med. De bedste anbefalinger her fra når gammelt skal gøres nyt

Phillipa Amahlie Mathorne ★★★★★·
Fantastisk god service! 

Jacob Knudsen ★★★★★·
Hos Ejner kan man få lavet det meste elektronik og endnu bedre, få dem sammensat på en ny måde. Jeg har eksempelvis fået ombygget 2 gamle mikrofoner, der nu laver gode lydoptagelser og samtidig har bevaret det flotte gammeldags udseende.

John Hassall ★★★★★·
Har lige købt en gamle B&O pladspiller/amp/forstærkere… meget tilfreds… lyder fedt.. fremragende personlig betjening.

Hanne Møldrup Jensen ★★★★★·
Super tilfreds med reparation af vores Beomaster 900. Kan klart anbefale AVA.

Inger Christiansen ★★★★★·
Du har med stor professionalisme og smil fixet mit grammofongrej, så jeg nu kan spille skøn musik i mit dejlige kolonihavehus.Tak for det.

Sven Lorenzen ★★★★★·
Jeg har fået installeret Bluetooth i min gamle ELTRA højtaler. Det virker bare og har givet højtaleren nyt liv igen. Mange tak for det. En glad kunde.

Erik Olesen ★★★★★
Fik monteret bluetooth og genopladeligt batteri i min gamle Beolit 606 fra ca. 1960. Den virker fantastisk, lyder godt og er jo også køn at kigge på. Top og hurtig service. Kan på det varmeste anbefale AVA.

Henriette Marie Juhl Hennelund ★★★★★
Virkelig god og hurtig service. Super kommunikation fra start til slut og løbende opdatering på reparationen. Ejner er bare dygtig!

Ole Valsted ★★★★★
Jeg er lykkelig, har fået min ønske forstærker, Yamaha AX 1070 årgang 1994 retur. Den spiller som en ny, der lige er kommet fra fabrikken. Er ovenud tilfreds og henrykt over resultatet, Topklasses arbejde og utrolig hyggelig betjening, jeg følte mig absolut i godt selskab. Prisen for hele operationen er ikke værd at skrive om. De varmeste, bedste og oprigtigste anbefalinger herfra.

Henning Jakobsen ★★★★★
Fik fixet min gamle sansui 666, og man er ikke i tvivl om at ens gamle grej er i gode hænder. god pris og venlig kompetent kommunikation….100% anbefaling herfra.

Charlotte Gissel ★★★★★
Min gamle pladespiller gik kaput. Og jeg købte den pæneste pladespiller hos Ejner. Og fik en super betjening!

Erica Wyrdling ★★★★★
Ejner er en gut, der ved hvad han laver, og som ikke helmer før problemet er løst – jeg kan klart anbefale at hoppe forbi til en snak, hvis du har brug for hjælp i lyddepartementet… 

Annia Mathorne‎ ★★★★★
Rigtig fin hjælp til valg af pladespiller og for-forstærker til en god pris 

Mikkel Pedersen ★★★★★
Super betjening og meget dygtig vejledning. Kan klart anbefales

Claus Andersen‎ ★★★★★
Jeg har fået en utrolig god og ærlig behandling. Jeg indleverede en grammofon til reparation der ikke kunne køre. Der var ingen gebyr. Der blev ringet og sagt den ikke fejlede noget . Den manglede bare en kærlig berøring. Gratis!

Anders Ørbæk ★★★★★
God service og fine priser! Jeg kan varmt anbefale AVA!

Atle Lomstein ★★★★★
Rigtig god og hurtig betjening og fair pris. Kiggede først pladespilleren igennem og kom med forslag til en pris.

Troels Fløe Kristensen ★★★★★
Ejner har hjulpet mig flere gange med reparation af højtalere. Hans priser er gode og fair, og butikken er et slaraffenland for lydnørder Jeg kan kun anbefale AVA.

Jes Halding ★★★★★
Efter at have kæmpet med en ellers udmærket grammofon i flere år stillede hr Dam en korrekt diagnose og genoprettede ydeevnen uden at stille spørgsmål til ejerens intelligens. Takker nok engang.

Lars Bolander ★★★★★
Så fik Ejner sat nyt “Bluetooth hjerte” i min fars gamle Beolit 600. Som Ejner sagde “spiller nu som en drøm”, og jeg kan ikke være mere enig. Super service.

Robert Karlsson ★★★★★
Dejlig service. Havde et par gamle dali højtalere som var i stykker, hvor man ikke kan få originalerne længere. Ejner fandt to alternativ enheder at vælge mellem. De lyder godt igen!

Søren Hamborg ★★★★★
Byens hyggeligste og hurtigste el-værksted. Jeg har fået repareret 2 pladespillere og en transisterradio fuldt tilfredsstillende. – og hvis man er heldig er der kaffe på kanden og en audiosnak. Der er også mange spændende apparater til salg i butikken! Tak Ejner!

Alexandra Gurzhiy Hougaard ★★★★★
Skøn og hurtig service! Fik min pladeafspiller fikset på en dag og derefter ekstra service over telefonen. Det er helt sikkert stedet at tage til .

Kasper Gonge Frederiksen ★★★★★
Jeg fik min pladespiller efterset nede ved AVA. Der var utrolig god service og resultatet er fantastisk. Det lyder som en helt ny pladespiller.

Thomas Rodin ★★★★★
Jeg fik renset min gamle Denon forstærker og nu spiller den bare så godt igen. Service var helt i top, go’ information, billig reperation og i det hele taget er shoppen en perle i Aarhus. Tak Ejner, jeg kommer gerne igen. Mh. Thomas

Runi Ellingsgaard ★★★★★
Ejner fiksede min defekte Technics 1210’er på et par timer og den spiller som en drøm! Ejner er super kompetent, virkelig serviceminded og har rigtig gode priser. Kæmpe anbefalinger herfra! 

Lise Dres ★★★★★
Min gamle juno 106, som min far købte fra ny tilbage i 80’erne har nu fået nyt liv og er klar til at spille 35 år mere Kan på det varmeste anbefale Ejner…

Helle Lorenzen ★★★★★
Med den nye brugte pladespiller, er faktisk en musikalsk opdagelsesrejse for mig, uanset hvilken genre musik jeg hører. Al den nuancerigdom jeg er gået glip af før! En heldig stjerne må have ført mig forbi din butik!

Vanda Zwick ★★★★★
I brought in an old, dusty and non-functional B&O turntable and few days later I got it back – working perfectly and shining proud! And all that for a great price. The man is a bona fide tinkerer and I wholeheartedly recommend his services to anyone in need!

Helle Ehlers ★★★★★
Havde støvet den gamle pladespiller af, som trængte til ny pickup og rem, det fiksede Ejner i løbet af en time en lørdag eftermiddag. Nu spiller den perfekt. Tak for fantastisk service.

Jan Lykke Scheel Thomsen ★★★★★
Super effektiv – kan varmt anbefales. Skulle bruge en adapter, jeg ikke kunne finde på nettet. Samme dag var ordren klar, og har nu lækker lyd i endnu et rum!

Mette Colding ★★★★★
Mit gamle anlæg kan nu holde 20 år mere – tak for rigtig god service, Ejner.

Lars Kjær ★★★★★
Ejner giver en god service til en fin pris og tager sig tiden til at reparere gearet ordentligt. Dejligt at have en god pladeninja i 8000 – 5/5 

Andreas Velling Madsen ★★★★★
Behagelig, hurtig og virkelig god service. Ejner er super kompetent og ved meget om pladespillere, med fine råd til en nybegynder som mig.  Fik min defekte pladespiller retur en uge efter, fuld funktionsdygtig.

Tomas Pødenphant Lund ★★★★★
Super god service og rådgivning. Kan varmt anbefales. Og God Karma at man kan få repareret sit gamle analoge audioudstyr og bruge det igen – istedet for at købe nyt.

Simon Carstens ★★★★★
Byens bedste, hyggeligste, hurtigste og billigste lyd tekniker, kan varmt anbefales!

Mikkel Ottow ★★★★★
Jeg ville genoplive vinyloplevelsen derhjemme efter år med det hele på telefonen. Ejner fandt og istandsatte en pragtfuld Regapladespiller, B&O forstærker og et par lækre og old School B&O højtalere. Det hele er på plads i privaten og spiller perfekt. Langt federe oplevelse end at købe nyt 

Jonathan Fjord Bredholt ★★★★★
Super tjekket og meget kompetent – Ejner fiksede min Juno 6 så den er kampklar igen. Kan på det varmeste anbefales!

Kim Liebum ★★★★★
God og fair butik. Fik lavet en pladespiller og er fint tilfreds 

John Hassall ★★★★★
Yes! Så fedt. Fixede min pladespiller meget hurtigt. Godt at vide der er sådan et sted i Aarhus.

Laura Lundfold ★★★★★
Super lækkert sted. Følte mig super tryg og fik et mega fedt anlæg ud af det. Elsker vintage…

John Kjøller ★★★★★
Ejner og Analog Vintage Audio er ganske enkelt lækker og kompetent service! Jeg gik derfra med hvad jeg kom efter – plus flere spændende sager, som jeg stødte på, i butikken. Pas på! Du risikerer at fylde reolen derhjemme med de sejeste maskiner!

Henning Meldgaard Andersen ★★★★★
Hvis det ikke er den personlige service, imødekommelse og et engagement til sine produkter (som ellers ofte kun er fra en svunden tid) til grundlag for den bedste anbefaling, kan jeg bedst beskrive denne butik og Ejner’s skatkammer med definitionen på vintage….WOW med afstand mit bedste køb i hele 2018.

Rikke Lai Andersen ★★★★★
Vi har fået den bedste service vi kunne tænke os hos dig.  Vores datter er nu den meget glade ejer af en pladespiller og hun er så begejstret.  Lige præcis som hun ønskede sig. Og du Ejner var med hele vejen i vores overvejelser om hvilken pladespiller der ville passe bedst til hende.  Vi kan kun give de aller bedste anbefalinger videre.

Niels Mathiasen ★★★★★
Meget anbefalelsesværdig!

Rasmus Bøgelund ★★★★★
Jeg kan varmt anbefale Analog Vintage Audio og Ejner der giver god service, dejlig kaffe og fair og konkurrencedygtige priser!

Sidse Camilla Turvey Aaes ★★★★★
Hos Ejner har jeg købt vintage pladespiller og forstærker, som han har installeret for mig. Samt vedligeholder. Altsammen til yderst fornuftige priser. Ejner er påhitsom og altid hjælpsom og serverer den hyggeligste kaffe på Nørreport… 

Per Høyer ★★★★★
Har fået skiftet pick up og justeret min Rega pladespiller. Super hyggelig og afslappet atmosfære. Ejner giver en god rådgivning og er yderst hjælpsom. Kan varmt anbefales.

Martin Bentzen, Århus ★★★★★
Fik lavet min Pladespiller (Luxman pd181). Og er ovenud tilfreds med det hele.. Kan varmt anbefale dette sted..

Andreas Papadakis, Århus ★★★★★
Den lækreste pladespiller jeg nogensinde har haft. Design og meget stabilt hardware. Jeg er kæmpe-fan og stolt af at være en af de få der huser en original: made by desejner

Curt Hansen, Baejkon Bastado, Århus ★★★★★
Det er altså indbegrebet af hygge i Ejners showroom. Og varerne er fede og originale. Serviceniveauet er blændende.

Henrik Pedersen, Østevinyl Århus ★★★★★
God behandling af kunder.

Anders Gule ★★★★★
Stjernerne taler for sig selv, men som supplement kan nævnes at jeg endnu ikke har givet Ejner en opgave med lyd, han ikke kunne løse. Han er altid nem at komme i kontakt med og jeg har en klar fornemmelse af, at han kender de folk i byen, som kan det han ikke kan. Så fikset det bliver det. Udover at være et omvandrende lydleksikon, har han en stor viden om musik generelt og hvis man er til unikke design bygger/ombygger han også. Det kan siges meget simpelt: Giv lyd – hvis det skal fixes.

Karen Rahbek Dahlstrup ★★★★★
Ejner formår på fremragende vis at hjælpe når nøden er nær. Jeg kan intet andet end fem stjerner give ham for hurtig, effektiv og god reperation af min gamle pladespiller. Går den gal igen, vil jeg med sikkerhed ringe til Ejner!

Uffe Thorup ★★★★★Jeg har haft fornøjelsen af at arbejde sammen med Ejner i flere sammenhænge og har blandt andet brugt ham som DJ i Skraldebaren på Smukfest, som jeg er formand for. Ejner har en særdeles god fornemmelse for at skabe netop dén fest, gæsterne helst vil ha´! Med sit solide kendskab til musik i alle genrer rammer altid rigtigt i valg af numre og afveksling i både tempo og udtryk. Han er desuden god til at sammensætte og tilpasse spillelister, så festen bevæger sig i den rigtige retning. Ejner er herudover et teknisk geni og kan fixe alle udfordringer på en effektiv og professionel måde. Han er løsningsorienteret og samtidig meget lydhør over for andres forslag og ønsker. Ejner er samtidig en professionel og ambitiøs teamspiller, der går efter det bedste resultat i enhver sammenhæng.

Endelig har Ejner et bredt netværk af både musikere og branchefolk, som han gerne trækker på og deler ud af. Med Ejner som samarbejdspartner er man i gode hænder og man kan altid stole på, at de opgaver, han påtager sig, bliver fulgt helt til dørs og løst på en god måde. Jeg kan kun give Ejner de bedste anbefalinger!

Lars Vinther Schmidt ★★★★★
Jeg kan varmt anbefale Ejner. Der er god service, tips og tricks i vente! Jeg skulle købe en en vintage receiver af Ejner og efter en snak, hjalp han også med at vurdere – og efterfølgende reparere/justere – nogle nyindkøbte vintage højtalere. Det hele spiller fantastisk nu! Jeg vender tilbage!

Jesper Nyborg ★★★★★
Indbegrebet af No Bullshit. Kan det fixes, siger Ejner det. Kan det ikke, siger han det også, så du slipper for at smide slanterne uden grund. Tip Top herfra.

Julie Heebøl ★★★★★
Ejner har 100% styr på alt med lyd og elektronik. Og så er han en guttermand…

Kasper Vejlvad Jørgensen ★★★★★
Har fået kalibreret pladespiller hos Ejner, hvor der skulle skiftes stik og pickup. Pladespilleren er nu så god som ny, og klar til at slide på min samling igen. Ejner kan med rette også kontaktes til små og mellemstore lyd løsninger, privat såvel som erhverv. Er endvidere meget tilfreds med vores forstærker/højtaler setup på spisestedet Stechers, Århus.

Mads Wessberg Thøgersen ★★★★★
Kyndig vejledning, Kompetent og højt serviceniveau. Kan absolut anbefales, både hvis du skal købe “nyt” brugt eller have repareret det gamle!!!

René Heebøll Clausen ★★★★★
Hurtig og rar. Hvis man spørger, får man svar. Kan sit grej. Ingen ståhej. Praktisk og gir aldrig op. Gør en succes ud ad et hvert flop. Skal du ha’ det fixet… Så ring til Ejner!

Ulrich Crandall (Fix & Finito) ★★★★★
Fik fikset en gammel Beogram pladespiller, som alle mulige andre mennesker havde alle mulige grunde til at mene ikke skulle kunne betale sig at fikse. Ejner fik den til at virke bedre end jeg havde forventet. Fra dag til dag endda. Og prisen var meget rimelig. Næste projekt bliver en gammel træt forstærker. Den får Ejner også.

Mikkel Iver (Thorkilds) ★★★★★
Ville gerne give 6 stjerner hvis det var muligt. Ejner har fixet lyd og lys på Thorkilds til absolut topkarakter. Han har sans for detaljerne og et stort øje for stemning og atmosfære. En kæmpe fornøjelse! Ejner kan fixe – Ejner kan mixe Ejner kan ikke kikse… Og så er han skide hyggelig. Tak Ejner!!!

Torben Kjeldsen ★★★★★
Anbefaler lige fra hjertet at få Ejner til at fixe det en gang for alle, så lyden og musikken kan nydes fuldt ud. Han lytter til dine behov og ønsker, og vejleder udfra sine unikke erfaringer og ægte nørderi udi musiknydelse du kun finder hos Ejner. Kæmpe respekt og taknemmelighed for præcis og livsberigende arbejde, nu nyder jeg musikken igen.

Jeppe Wessberg Christensen ★★★★★
Jeg vil gerne anbefale Ejner Miranda-Dam, som har et fantastisk firma kørende hvis du skal have tjekket op på anlægget derhjemme eller derude. Super tjekket og højt service-niveau.

Todor Jimmy Slavov ★★★★★
Rigtig dygtig handy-man. En sej fyr, som altid vil hjælpe.

Line Lisberg Refstrup ★★★★★
Stor anbefaling til at få Ejner til at fikse teknikken – både til den store fest eller hvis du overvejer at købe et spillested og skal ha styr på lyd, men også hvis det bare gælder den gamle pladespiller hjemme i privaten.