Den Forunderlige Pladespiller!

Her lige hvilke muligheder der er i forhold til at tilslutte en pladespiller til forskellige typer Hi-Fi anlæg. Nederst kan du se en visuel oversigt.

Hvad er en Riaa:
En Riaa forstærker pladespillerens signal, så dine elskede vinyler lyder som de skal. De fleste ældre pladespillere har ikke en indbygget Riaa og skal tilsluttes Phono indgangen på forstærkeren. I nyere pladespillere, er der ofte indbygget en Riaa. De skal tilsluttes aux/line indgangen på forstærkeren.

Forstærker med indbygget Riaa:
De fleste ældre Hi-Fi forstærkere/receivere, har en god indbygget Riaa til pladespiller. Det betyder, at du kan tilslutte din pladespiller direkte via Phono indgangen.

Forstærker uden indbygget Riaa:
En del nyere Hi-Fi forstærkere har ikke indbygget Riaa. Hvis din pladespillere ikke har en indbygget Riaa, så skal der sættes en Riaa mellem pladespiller og forstærker, som så tilsluttes aux/line indgangen på forstærkeren.

Bluetooth Radioer:
Hvis din Bluetooth Radio, så har den som regel en line/aux indgang, hvor du kan tilslutte pladespilleren. Det kræver at du har en pladespiller med indbygget riaa eller at man sætter en riaa mellem pladespiller og Bluetooth Radioen.

Hi-Fi anlæg med indbygget Bluetooth – uden line/aux indgang:
Du kan sende til ovenstående type anlæg via en Bluetooth sender, som tilsluttes pladespilleren. Det kræver, at pladespilleren har indbygget Riaa eller at der sættes en extern riaa mellem pladespiller og Bluetooth sender.

Aktive Højtalere:
En aktiv højtaler, er en højtaler med indbygget forstærker. Man kan tilslutte pladespiller til aktive højtalere. Det kræver at der er en Riaa mellem pladespiller og aktive højtaleres line/aux indgang + at de aktive højtalere har en volume kontrol. Ellers bliver lydstyrken meget høj hele tiden…:-)

.

 Salg af pladespillere
Pladespiller – Turntable Spares
 Spolebåndoptager – Reel To Reel Spares
 Forstærker/Receiver – Amplifier Spares
 CD Afspiller – Compact Disc Spares
 Guitar – Bass Spares
 Højtaler – Speaker Spares
 Salg af forstærkere
 Salg af højtalere
 Salg af højtaler enheder
 Salg af båndoptagere
 Salg af CD afspillere
 Salg af Dvd/HD/DAT/minidisc afspillere
 Salg af tunere
 Salg af radioer
 Salg af tubes/radiorør
 Salg af diverse
 Salg af kabler & adaptere
 Salg af pick ups / headshells
 Indbygning af Bluetooth i forstærkere & transistorradioer
 Referencer ♥ De søde kunder udtaler
 made by desejner
 AVA på facebook