Edward kom til at tænke på sidst han og Kranen var i IKEA. Egentlig skulle de have været i Bilka, men Konen fik lige pludselig behov for at komme i KEA og kigge på nyt skab til soveværelset. Nå, men de parkerede bilen 2,5 km fra butikken og Edward blev slæbt med ind i helvede.
Det startede med at Kranen ikke ville give ham lov til at spise en hotdog, før de havde handlet. Så gik turen igennem samtlige afdelinger og midt i køkkenafdelingen gik det galt. Ja, altså hvis man kalder det at skændes om en VALTA vandhane galt. Kranen begyndte at tude og påstod at Edward ikke interesserede sig for deres hjem. Bare fordi at han var ligeglad om vandhanen var i rustfrit stål eller mintgrøn marmor.

Edward mente selv at han ydede sit i hjemmet. Han vaskede da bilen hver uge, sørgede for at stereo anlægget altid fungerede og at der altid var min. 22 mb hul igennem til nettet. Vigtige detaljer, som ikke altid blev værdsat i deres hjem.

Kranen holdt op med at flæbe da de nåede ind i afdelingen for soveværelser. Hun mente bestemt at de skulle have et nyt skab. Og det skulle være med skydedøre. Det er nemlig super praktisk med skydedøre i et lille soveværelse.

Mens Kranen sludrede med ekspedienten, fandt Edward en dobbelt MIKSA seng og placerede sin trætte IKEA krop i den. Pludselig fik han en ide. Ikke bare en ide, men ideen over alle ideer.

Hvorfor ikke foreslå IKEA at lave en rum for tvangs-indlagte ikea mænd. Man kunne så have en lille bar med fadøl, dybe lænestole, Ugens Raport til udlån og en afdeling med ure, elektronik og 10 kroners værktøjs marked. Hvis kvinderne så ikke ville gå alene rundt i IKEA, så kunne man ansætte 20 homoseksuelle til at varte kvinden op, mens hun købte ind. Alle tre parter ville elske den løsning. Og i tilfælde af konflikter, skulle der være en uddannet IKEA teraprut. Han (eller naturligvis hende), kunne så tage en snak med det ikea-ramte par.
Der var selvfølgelig lige det med at, manden ikke skulle udlevere dankorten til kvinden… Det kunne jo gå noget så grueligt galt. Men måske kunne man lave nogle fake dankort i baren, så hun ikke anede uråd før Pantefogeden stod og bankede på fordøren.

Edward var helt oppe at køre over ideen, og kunne næste ikke vente med at præsentere den for varehus chefen.

Men tilbage til virkeligheden…. Skab med skydedøre…. Pest & Kolera!