Referencer

De søde kunder udtaler:

Vanda Zwick ★★★★★
I brought in an old, dusty and non-functional B&O turntable and few days later I got it back – working perfectly and shining proud! And all that for a great price. The man is a bona fide tinkerer and I wholeheartedly recommend his services to anyone in need!

Helle Ehlers ★★★★★

Havde støvet den gamle pladespiller af, som trængte til ny pickup og rem, det fiksede Ejner i løbet af en time en lørdag eftermiddag. Nu spiller den perfekt. Tak for fantastisk service.

Jan Lykke Scheel Thomsen ★★★★★

Super effektiv – kan varmt anbefales. Skulle bruge en adapter, jeg ikke kunne finde på nettet. Samme dag var ordren klar, og har nu lækker lyd i endnu et rum!

Mette Colding ★★★★★

Mit gamle anlæg kan nu holde 20 år mere – tak for rigtig god service, Ejner.

Lars Kjær ★★★★★

Ejner giver en god service til en fin pris og tager sig tiden til at reparere gearet ordentligt. Dejligt at have en god pladeninja i 8000

Andreas Velling Madsen ★★★★★

Behagelig, hurtig og virkelig god service. Ejner er super kompetent og ved meget om pladespillere, med fine råd til en nybegynder som mig. Fik min defekte pladespiller retur en uge efter, fuld funktionsdygtig.

Tomas Pødenphant Lund ★★★★★

Super god service og rådgivning. Kan varmt anbefales. Og God Karma at man kan få repareret sit gamle analoge audioudstyr og bruge det igen – istedet for at købe nyt.

Simon Carstens ★★★★★

Byens bedste, hyggeligste, hurtigste og billigste lyd tekniker, kan varmt anbefales!

Mikkel Ottow ★★★★★

Jeg ville genoplive vinyloplevelsen derhjemme efter år med det hele på telefonen. Ejner fandt og istandsatte en pragtfuld Rega pladespiller, B&O forstærker og et par lækre og old School B&O højtalere. Det hele er på plads i privaten og spiller perfekt. Langt federe oplevelse end at købe nyt.

Jonathan Fjord Bredholt ★★★★★

Super tjekket og meget kompetent – Ejner fiksede min Juno 6 så den er kampklar igen. Kan på det varmeste anbefales!

Laura Lundfold ★★★★★

Super lækkert sted. Følte mig super tryg og fik et mega fedt anlæg ud af det. Elsker vintage…

John Kjøller ★★★★★

Ejner og Analog Vintage Audio er ganske enkelt lækker og kompetent service! Jeg gik derfra med hvad jeg kom efter – plus flere spændende sager, som jeg stødte på, i butikken. Pas på! Du risikerer at fylde reolen derhjemme med de sejeste maskiner!

Kim Liebum ★★★★★

God og fair butik. Fik lavet en pladespiller og er fint tilfreds!

John Hassall ★★★★★

Yes! Så fedt. Fixede min pladespiller meget hurtigt. Godt at vide der er sådan et sted i Aarhus.

Henning Meldgaard Andersen ★★★★★

Hvis det ikke er den personlige service, imødekommelse og et engagement til sine produkter (som ellers ofte kun er fra en svunden tid) til grundlag for den bedste anbefaling, kan jeg bedst beskrive denne butik og Ejner’s skatkammer med definitionen på vintage…. WOW med afstand mit bedste køb i hele 2018.

Rikke Lai Andersen ★★★★★

Vi har fået den bedste service vi kunne tænke os hos dig. Vores datter er nu den meget glade ejer af en pladespiller og hun er så begejstret. Lige præcis som hun ønskede sig. Og du Ejner var med hele vejen i vores overvejelser om hvilken pladespiller der ville passe bedst til hende. Vi kan kun give de aller bedste anbefalinger videre.

Niels Mathiasen ★★★★★

Meget anbefalelsesværdig!

Rasmus Bøgelund ★★★★★

Jeg kan varmt anbefale Analog Vintage Audio og Ejner der giver god service, dejlig kaffe og fair og konkurrencedygtige priser!

Sidse Camilla Turvey Aaes ★★★★★

Hos Ejner har jeg købt vintage pladespiller og forstærker, som han har installeret for mig. Samt vedligeholder. Altsammen til yderst fornuftige priser. Ejner er påhitsom og altid hjælpsom og serverer den hyggeligste kaffe på Nørreport…

 

Per Høyer, Ebeltoft ★★★★★

Har fået skiftet pick up og justeret min Rega pladespiller. Super hyggelig og afslappet atmosfære. Ejner giver en god rådgivning og er yderst hjælpsom. Kan varmt anbefales.

Martin Bentzen, Århus ★★★★★

Fik lavet min Pladespiller (Luxman pd181) Og er ovenud tilfreds med det hele.. Kan varmt anbefale dette sted..

Andreas Papadakis, Århus ★★★★★

Den lækreste pladespiller jeg nogensinde har haft. Design og meget stabilt hardware. Jeg er kæmpe-fan og stolt af at være en af de få der huser en original: made by desejner

Curt Hansen, Baejkon Bastado, Århus ★★★★★

Det er altså indbegrebet af hygge i Ejners showroom. Og varerne er fede og originale. Serviceniveauet er blændende.

Henrik Pedersen, Østevinyl Århus ★★★★★

God behandling af kunder.

Anders Gulev, Street Coffee Vestergade ★★★★★

Stjernerne taler for sig selv, men som supplement kan nævnes at jeg endnu ikke har givet Ejner en opgave med lyd, han ikke kunne løse. Han er altid nem at komme i kontakt med og jeg har en klar fornemmelse af, at han kender de folk i byen, som kan det han ikke kan. Så fikset det bliver det. Udover at være et omvandrende lydleksikon, har han en stor viden om musik generelt og hvis man er til unikke design bygger/ombygger han også. Det kan siges meget simpelt: Giv lyd – hvis det skal fixes.

Karen Rahbek Dahlstrup ★★★★★

Ejner formår på fremragende vis at hjælpe når nøden er nær. Jeg kan intet andet end fem stjerner give ham for hurtig, effektiv og god reperation af min gamle pladespiller. Går den gal igen, vil jeg med sikkerhed ringe til Ejner!

Lars Vinther Schmidt ★★★★★

Jeg kan varmt anbefale Ejner. Der er god service, tips og tricks i vente! Jeg skulle købe en en vintage receiver af Ejner og efter en snak, hjalp han også med at vurdere – og efterfølgende reparere/justere – nogle nyindkøbte vintage højtalere. Det hele spiller fantastisk nu! Jeg vender tilbage!

Jesper Nyborg ★★★★★

Indbegrebet af No Bullshit. Kan det fixes, siger Ejner det. Kan det ikke, siger han det også, så du slipper for at smide slanterne uden grund. Tip Top herfra.

Julie Heebøl ★★★★★

Ejner har 100% styr på alt med lyd og elektronik. Og så er han en guttermand…

Kasper Vejlvad Jørgensen ★★★★★

Har fået kalibreret pladespiller hos Ejner, hvor der skulle skiftes stik og pickup. Pladespilleren er nu så god som ny, og klar til at slide på min samling igen. Ejner kan med rette også kontaktes til små og mellemstore lyd løsninger, privat såvel som erhverv. Er endvidere meget tilfreds med vores forstærker/højtaler setup på spisestedet Stechers, Århus.

Mads Wessberg Thøgersen ★★★★★

Kyndig vejledning, Kompetent og højt serviceniveau. Kan absolut anbefales, både hvis du skal købe “nyt” brugt eller have repareret det gamle!!!

 

René Heebøll Clausen ★★★★★

Hurtig og rar. Hvis man spørger, får man svar. Kan sit grej. Ingen ståhej. Praktisk og gir aldrig op. Gør en succes ud ad et hvert flop. Skal du ha’ det fixet… Så ring til Ejner!

Ulrich Crandall (Fix & Finito) ★★★★★

Fik fikset en gammel Beogram pladespiller, som alle mulige andre mennesker havde alle mulige grunde til at mene ikke skulle kunne betale sig at fikse. Ejner fik den til at virke bedre end jeg havde forventet. Fra dag til dag endda. Og prisen var meget rimelig. Næste projekt bliver en gammel træt forstærker. Den får Ejner også.

Mikkel Iver (Thorkilds) ★★★★★

Ville gerne give 6 stjerner hvis det var muligt. Ejner har fixet lyd og lys på Thorkilds til absolut topkarakter. Han har sans for detaljerne og et stort øje for stemning og atmosfære. En kæmpe fornøjelse! Ejner kan fixe – Ejner kan mixe Ejner kan ikke kikse… Og så er han skide hyggelig. Tak Ejner!!!

Torben Kjeldsen ★★★★★

Anbefaler lige fra hjertet at få Ejner til at fixe det en gang for alle, så lyden og musikken kan nydes fuldt ud. Han lytter til dine behov og ønsker, og vejleder udfra sine unikke erfaringer og ægte nørderi udi musiknydelse du kun finder hos Ejner. Kæmpe respekt og taknemmelighed for præcis og livsberigende arbejde, nu nyder jeg musikken igen.

Jeppe Wessberg Christensen ★★★★★

Jeg vil gerne anbefale Ejner Miranda-Dam, som har et fantastisk firma kørende hvis du skal have tjekket op på anlægget derhjemme eller derude. Super tjekket og højt service-niveau.

Todor Jimmy Slavov ★★★★★

Rigtig dygtig handy-man. En sej fyr, som altid vil hjælpe.

Line Lisberg Refstrup ★★★★★
Stor anbefaling til at få Ejner til at fikse teknikken – både til den store fest eller hvis du overvejer at købe et spillested og skal ha styr på lyd, men også hvis det bare gælder den gamle pladespiller hjemme i privaten.